Skip to Main Content
Wij nemen het beschermen van de persoonsgegevens die we ontvangen wanneer we onze diensten aan klanten leveren erg serieus. We streven ernaar transparant te werken en telkens uit te leggen hoe wij gegevens verzamelen, verwerken en delen. Het beschermen van uw privacy is erg belangrijk voor ons.

Selecteer om als betrokkene een recht uit te oefenen hieronder de optie die uw relatie met RGA of een van haar dochterondernemingen het beste beschrijft.

We zullen ons best doen om zo snel mogelijk en in de meeste gevallen binnen een maand te reageren. Het verstrekken van volledige en nauwkeurige informatie bij uw verzoek zal een snelle verwerking mogelijk maken. De informatie die u in dit formulier verstrekt, wordt alleen gebruikt om de persoonsgegevens te identificeren die u aanvraagt en om op uw verzoek te reageren.
Door op "Verzenden" te klikken op de aanvraagformulieren voor rechten van betrokkenen, stemt u in met het verzamelen, gebruiken, openbaar maken en overdragen (inclusief grensoverschrijdende overdracht) van uw persoonlijke informatie zoals beschreven in onze Privacyverklaring.